Rólunk írták

[ Összesen: 5 ] Oldal: 1 | 2
Nagyon jó volt Sándorral együtt dolgozni. Remek honlapot csinált éttermünknek (www.fejesvolgy.hu). Egyből válaszolt minden kérdésre, voltak ötletei, felkészült volt. Másnak is jó szívvel ajánlom.

Kész Zoltán
Veszprém
Fejesvölgy Vendéglő

Cégünk indításakor úgy gondoltuk, hogy a minőségi, szép és tartalmas honlap elengedhetetlen része az érvényesülésnek. Sanyit korábbi munkái alapján választottuk, és jól döntöttünk! Amellett, hogy gyorsan és pontosan hajtja végre kéréseinket, önálló ötleteivel is hozzátesz a még tökéletesebb tartalomhoz és kivitelhez. Bár már rengeteg honlapot láttunk, mi magunk még egyet sem készítettünk, ezért sok segítségre volt szükségünk. Ezt maradéktalanul megkaptuk és korrekt, támogató együttműködéssel az ígért határidők betartásával elkészült honlapunk. Köszönjük!

Horváth Brigi
Cartebor Kft.
http://www.cartebor.hu

Sanyival közösen raktuk le cégünknél a marketing alapjait, kezdetben egy zsebkendőnyi kiadvánnyal. Azóta cégünknél az abból elvetett magból egy marketing gépezet nőtte ki magát arculattal, honlappal, bemutatóanyaggal, melynek köszönhetően nevünk Európa szerte ismertté vált a szerszámgyártó ágazatban, mely 100 000 Eurókban mérhető. Sanyival a mai napig, és a jövőben is együtt fogok dolgozni, eredményei önmagukért beszélnek!

Husvéth Ákos
szerszámtervező
GNSZ Kft.
http://www.gnsz.hu

Oldal: 1 | 2